Dřevěné
lišty.eu
powered by fklisty.cz
***Vážení zákazníci, dovolujeme si vám oznámit, že ve dnech 4. - 8. 7 2022 proběhne v naší společnosti celozávodní dovolená. Objednávkám nebo případným dotazům zaslaným v tomto termínu se budeme věnovat po jejím skončení, tj. od pondělí 11. 7. 2022.

Masivní dřevo - výrobky té nejvyšší kvality



Zákaznická linka:

+420 775 200 922
 

PO - PÁ: 7.00 - 14.30h

obchod@fklisty.cz

Hotline
STEPWOOD - Montážní návod Montážní návod Stepwood

Ochrana osobních dat

Zásady ochrany osobních údajů

Je samozřejmé, že dodržujeme příslušná zákonná ustanovení o ochraně osobních údajů. Podle zákona o ochraně osobních údajů (110/2019 Sb.) jsou osobní údaje informace, pomocí nichž lze zajistit totožnost uživatelů webu. To zahrnuje informace, jako jsou jméno, adresa, tel. číslo atd. Všechny informace, které nelze přímo spojit se skutečnou indentitou uživatele, proto nejsou zahrnuty.

V případě návštěvy tohoto webu, neshromažďujeme žádné vaše osobní údaje bez vašeho dobrovolného souhlasu. Automaticky se však generují data, která se ukládají do souboru protokolu na našem serveru prostřednictvím cookies a anonymně se vyhodnocují pro statistické účely.

V případě potřeby, a pokud na našich webových stránkách používáte osobní, interaktivní nebo e-mailovou službu, budeme od vás shromažďovat osobní údaje. Tyto osobní údaje používáme v rámci naší společnosti. tyto údaje nebudou předány třetím stranám, pokud to není nezbytné pro splnění smlouvy a pokud nejsme ze zákona povinni tak učinit.

Jakékoli budoucí změny našich zasád ochrany osobních údajů budou zveřejněny na tomto webu. Proto byste měli pravideně kontrolovat, zda neobsahují nové funkce nebo změny. Pokud máte jakékoli dotazy, kometáře nebo jiné dotazy týkající se těchto zásad ochrany osobních údajů, kontaktujte nás na e-mailové adrese obchod@fklisty.cz.
Vaše smluvní údaje si můžete prohlédnout v individuálním přihlášení zákazníka na www.drevenelisty.eu pod položkou "Můj účet".

Ukládání dat

Upozorňujeme, že za účelem snazšího nakupování a následného zpracování smlouvy provozovatelem internetového obchodu v rámci cookies jsou uložena IP data vlastníka spojení a jméno, adresa a telefonní číslo kupujícího. Údaje, které jste poskytli, jsou nezbytné k plnění smlouvy nebo k provedení předsmluvních opatření. Bez těchto údajů nemůžeme s vámi uzavřít smlouvu.
Přenos dat třetím osobám se neuskuteční, s výjimkou převodu údajů o kreditní kartě zpracovatelské bance / poskytovateli platebních služeb za účelem odepsání kupní ceny, a to u přepravní společnosti /nájemce, kterou si objednali, abychom dodali zboží a našemu daňovému poradci k plnění našich daňových povinností.

Po ukončení nákupního procesu budou data uložena u nás vymazána. V případě smlouvy jsou veškeré údaje ze smluvního vztahu uchovávány až do uplynutí doby zadržení daně. Název dat, adresa, zakoupené zboží a datum nákupu jsou také uchovávány do konce odpovědnosti za výrobek. Zpracování dat probíhá na základě právních předpisů.

SSL šifrování

Z bezpečnostních důvodů a pro ochranu přenosu důvěrného obsahu, jako jsou dotazy, které nám jako provozovateli stránek zasíláte, používají tyto stránky šifrování SSL. Šifrované spojení poznáte podle toho, že se řádek adresy prohlížeče změní z http:// an https://, a také podle symbolu zámku v řádku vašeho prohlížeče. Pokud je aktivováno šifrování SSL, data, která nám předáváte, nemohou být čteny třetími stranami.

Soubory cookies

Naše webové stránky používají takzvané cookies. Jedná se o malé textové soubory, které se do vašeho zařízení ukládají pomocí prohlížeče. Neškodí.
Cookies používáme, aby byla naše nabídka uživatelsky přijatelná. Některé soubory cookie zůstávají uloženy ve vašem zařízení, dokud je neodstraníte. Umožňují nám rozpoznat váš prohlížeč při příští návštěvě.
Pokud si to nepřejete, můžete svůj prohlížeč nastavit tak, aby vás informoval o nastavení souborů cookie, a abyste jej povolili pouze v jednotlivých případech.
Deaktivace cookies může omezit funkčnost našich webových stránek.

Google Analytics

Tato webová stránka využívá funkce služby webové analýzy Google Analytics. Poskytovatelem je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway Moutain View, CA 94043, USA.
Google Analytics používá soubory cookies - textové soubory. které jsou uloženy ve vašem zařízení. Informace shromážděné pomocí cookies se obvykle odesílají na server Google v USA a tam se ukládají.
Google LLC je v souladu s evropským zákonem o ochraně dat a je certifikován podle smlouvy Privacy Shield:
https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Na tomto webu platí anonymizace IP. IP adresa uživatele je zkrácena v rámci členských států EU a Evropského hospodářského prostoru a v ostatních smluvních státech dohody. Pouze v jednotlivých případech bude IP adresa nejprve přenesena nezkrácená na server Google v USA a tam zkrácena. Toto zkrácení eliminuje osobní odkaz na vaši IP adresu. IP adresa uživatele přenesena prohlížečem se neslučuje s jinými údaji uloženými společností Google.

V rámci smlouvy o datech objednávky, kterou jsme jako provozovatel webových stránek uzavřeli se společností Google Inc., se shromážděné informace používají k vyhodnocení používání webových stránek a aktivity webových stránek a poskytování služeb souvisejících s používáním internetu. Údaje shromážděné naším jménem společnosti Google slouží k vyhodnocování využívání naší online nabídky jednotlivými uživateli, např. vytvářet zprávy o aktivitě webu za účelem zlepšení naší online nabídky.

Ukládání cookies na vašem zařízení máte možnost zabránit změnou příslušného nastavení ve vašem prohlížeči. Neexistuje žádná záruka, že budete mít neomezený přístup ke všem funkcím této webové stránky, pokud váš prohlížeč neakceptuje soubory cookie.
Google Inc. můžete zebránit odesílání informací shromážděných soubory cookie (včetně vaší IP adresy) a ve zpracování těchto údajů stažení a instalací pluginu do prohlížeče. Následující odkaz vás přesměruje na odpovídající plugin:
https.//tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=cs
Případně můžete službě Google Analytics zabránit ve shromažďování údajů kliknutím na následující odkaz (DŮLEŽITÉ: vložte odhlašovací odkaz). Kliknutím na výše uvedený odkaz si stáhnete "opt-out cookie". Váš prohlížeč proto musí vždy povolit ukládání cookies. Pokud pravidelně mažete soubory cookie, budete muset při každé návštěvě tohoto webu znovu kliknout na odkaz.

Zde naleznete další informace o používání údajů společnosti Google Inc.:
https://policies.google.com/technologies/partner-sites?hl=cs (údaje shromážděné partnery Google)
https://adssettings.google.com/authenticated (nastavení reklam)
https.//policies.google.com/technologies/ads?hl=cs (použití souborů cookie v reklamách)

Prohlášení o ochraně údajů pro používání YouTube

Naše webové stránky používají pluginy ze stránek YouTube provozovaných společnosti Google. Provozovatelem webu je YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Pokud navštívíte některou z našich stránek vybavených pluginem YouTube, bude navázáno spojení se servery YouTube. Server YouTube bude informován, ketré z našich stránek jste navštívili.
Přihlášením ke svému účtu YouTube umožníte YouTube přiředit vaše chování při surfování přímo k vašemu osobnímu profilu. Tomu můžete zabránit odhlášením se ze svého účtu YouTube.
Další informace o tom, jak je nakládáno s uživatelskými údaji, naleznete v zásadách ochrany osobních údajů YouTube na adrese https://www.google.com/privacypolicy.html.


Datové kontaktní místo

Máte právo vědět, jaké osobní údaje byly shromážděny. Ohledně těchto informací nás můžete kontaktovat na e-mailové adrese obchod@fklisty.cz.

Právo na poskytování informací

Na základě vaší písemné žádosti vás budeme informovat o osobních údajích, které jsme o vás uložili.

Možnost opravy nebo odstranění údajů

V reakci na vaši písemnou žádost opravíme nesprávné údaje nebo je na vyžádání odpovídajícím způsobem odstraníme.

Právo vznést námitku

Máte právo kdykoli odvolat svůj souhlas se zpracováním a používáním vašich údajů s účinností do budoucna. Na základě vaší písemné žádosti údaje okamžitě a zcela odstraníme.

Nákup s důvěrou
 FSC     

fklisty    fklisty
powered by fklisty.cz